Scurt Istoric

Insula a fost preluata în 2002 si deschisa în 2003, iar singura clădire la momentul preluării a fost restaurantul, dar într-o forma primitiva. Totul s-a construit intre timp. Hotelul a fost construit în 2004 și dat în folosință tot atunci. Avea doar 11 camere (28 locuri cazare). Hotelul existent a fost deschis în iulie 2012 si a fost renovat în toamna lui 2015.

Scopul nostru? O locație specifica zonei în care este amplasat, altfel decât hotelurile "standard" din lume. O locație prietenoasa cu mediul si, o insula pe care sa vrei sa naufragiezi

Cateva Detalii

1. Hotel
Hotelul nostru dispune de 38 de camere dichisite si calduroase. Camere double (pat matrimonial sau twin), camere twin (in regim single) si camere cu 3 paturi. De asemenea, Hotel Insula va ofera si un Apartament (perfect pentru familie cu 2 copii). Camerele sunt diferite din punct de vedere cromatic si, in orice camera ai fi cazat, privelistea este spre Dunare sau spre lac, adica spre apa.
2. Restaurant
Restaurant „a la carte” deschis non-stop, fara restrictie in privinta orarului de servire a meselor. Avand capacitate de 150 de persoane, restaurantul Insula este ideal pentru petreceri, evenimente private si nu numai.
Dotarile bucatariei Insula sunt manuite cu pricepere de o echipa de bucatari minunati, care cu siguranta vor surprinde placut si cele mai exigente gusturi.
3. Facilitati
Internet prin cablu in camere si internet wireless pe intreaga INSULA. Business center. Loc special pentru fumatori. Fax/fotocopiator. Terase lacustre. DJ in fiecarea seara. Program de dans in fiecare weekend. Cursuri de dans zilnic. Promenada de 2.5 km in jurul lacului. Pista pentru ciclism de 2.5 km in jurul lacului. Organizari excursii in Delta Dunarii si Parcul National Muntii Macinului (trasee cu cai, bicicleta si la pas). Transfer de la si la aeroporturi. Parcare generoasa.
4. Imprejurimi
In apropierea complexului exista un bazin didactic de inot, o plaja publica, doua locuri de joaca in aer liber pentru copii si un punct de inchiriere biciclete. De asemenea, va puteti plimba pe lac, inchiriind hidrobiciclete si barci din zona plajei. Anual, in luna August se desfasoara competita Rowmania - Ivan Patzaichin pe Lacul Ciuperca, ce inconjoara Hotel Insula. Pentru pasionatii de caiac canoe, pe raza Lacului Ciuperca se pot urma cursuri de canotaj.